Τεχνικό πολυκατάστημα Πασχαλίδη
Υλικά για κάθε εργασία

Το Τεχνικό Πολυκατάστημα Πασχαλίδη είναι  ολοκληρωμένο εμπορικά και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του τεχνικού κόσμου καθώς απευθύνεται σε όλους εκείνους τους καταναλωτές που έχουν ενδιαφέρον για την κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση, την ανακαίνιση αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού και των επαγγελματικών τους χώρων.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας και η άψογη μεταξύ μας σχέση, μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε εξαιρετικές τιμές αγορών των προϊόντων που διαθέτουμε. Η συνθήκη αυτή μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα και ολοκληρωμένα συστήματα σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές αγοράς.

Η εμπορική μας πολιτική κλιμακώνει εκπτώσεις, ανάλογα με το εύρος και τη συνέπεια των πελατών μας, ενώ ανταμείβει τις σταθερές σχέσεις με μοναδικά προνόμια.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

2021

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος pasxalidis.gr

Αρχές του 2021 η διεύθυνση της εταιρείας μας κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά, δημιουργώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα pasxalidis.gr με το οποίο μπορούμε πλέον να διαθέσουμε την τεράστια γκάμα προϊόντων μας πανελλαδικά. Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των συναλλαγών και την ακεραιότητα διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας θέτουμε ως μακροπρόθεσμο στόχο την εδραίωση μας και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

2016

Δημιουργία Τεχνικού Πολυκαταστήματος

 

Μέχρι και το 2016 συνεχίζεται η ανοδική πορεία όπου και αποφασίζουμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την γκάμα προϊόντων μας δημιουργώντας το Τεχνικό Πολυκατάστημα Πασχαλίδη όπου πλέον οι πελάτες μας μπορούν να βρουν εργαλεία, είδη βιδοποιίας, κιγκαλερίας, επιπλοποιίας, είδη κήπου, υδραυλικά, χρώματα, είδη προστασίας εργαζομένων και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας επαγγελματίας ή ιδιώτης. Αυτήν την περίοδο και λόγο της αυξημένης ζήτησης της περιοχής σε χρώματα αυτοκινήτου δημιουργούμε χρωματοπωλείο εξειδικευμένο στη επίλυση προβλημάτων με εξατομικευμένα υλικά για την κάθε περίσταση. Προσελκύοντας τους τεχνίτες αυτού του κλάδου μας βοήθησε επίσης να διευρύνουμε την γκάμα προϊόντων μας σε εργαλεία και αναλώσιμα που εξειδικεύονται στο αυτοκίνητο.

1996

Επέκταση δραστηριοτήτων

 

Το 1996 η εταιρεία μας επεκτείνει τις δραστηριότητες της και ξεκινά να εμπορεύεται όλα τα υλικά που χρειάζονται για την ανέγερση, ανακαίνιση και την συντήρηση μιας οικοδομής παρέχοντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις. Ποιο συγκεκριμένα ξεκινάμε την εμπορία τούβλων, ytong, τσιμέντων, κεραμιδιών, ξυλείας στέγης και πάσης φύσεως δομικών υλικών. Έκτοτε το μόνο μέλημα μας είναι η σταδιακή αύξηση του αποθέματος μας, ώστε να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα όλα τα υλικά σε μεγάλες ποσότητες. Ένας χώρος 9000 τ.μ με αποθήκη 2.000τμ. αξιοποιείτε πλήρως με όλα μας τα προϊόντα να διατηρούνται ακέραια. Οι ποσότητες πλέον των δομικών υλικών που διαθέτουμε μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά έργα άμεσα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της εξέλιξης μας.

Η εταιρεία μας πλέον στελεχώνετε από διάφορα οχήματα ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτουμε γερανούς διαφόρων τύπων που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση, μεταφορά και εκφόρτωση παντός φορτίου.

1993

Ίδρυση Αφοί Πασχαλίδη ΟΕ

Η εταιρεία μας Αφοί Πασχαλίδη ΟΕ, ιδρύθηκε το 1993 στα Αμισιανά Καβάλας με κύρια δραστηριότητα την εμπορία οικοδομικού σιδήρου. Γρήγορα γίναμε σημείο αναφοράς στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας για την εμπορία χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος. Σημαντικό ρόλο στην γρήγορη ανάπτυξη μας διαδραμάτισε η αμεσότητα διάθεσης υλικών στο εκάστοτε έργο μέσω των φορτηγών που διαθέταμε. Μερικά από τα έργα τα οποία προμηθεύτηκαν υλικά από την εταιρεία μας ήταν το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, τα Γραφεία και οι Αποθήκες της καπνοβιομηχανίας Μισσιριάν καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο Καβάλας. Ακολουθούν δημόσια σχολεία, οι βιολογικοί Καβάλας, Δράμας και πολλά ακόμη ιδιωτικά έργα.